«Μήπως είσαι Ποτάμι;» – Σε βιβλίο κυκλοφορεί το …μανιφέστο του Στ. Θεοδωράκη

Η πρώτη καταγραφή των θέσεων και του κυβερνητικού προγράμματος του Ποταμιού έγινε πραγματικότητα με την έκδοση του βιβλίου που φέρει τον τίτλο «Μήπως είσαι Ποτάμι;». Η επίσημη παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του Ποταμιού θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το 36σελιδο βιβλίο τυπώθηκε και διανέμεται δωρέαν, αν και οι άνθρωποι του κόμματος προτείνουν σε όποιον το πάρει, να δίνει ένα συμβολικό ποσό δύο ευρώ για την ενίσχυση του κόμματος.

Στο βιβλίο περιγράφεται η ιδέα για την ίδρυση του κόμματος αλλά και οι ενέργειες στις οποίες έχει προβεί. Σε περίοπτη θέση βρίσκονται οι ευχαριστίες στους 377.438 ψήφους που έλαβε το κόμμα στις Ευρωεκλογές, εκλέγοντας δύο ευρωβουλευτές.

Το βιβλίο περιλαμβάνει τις απόψεις των δύο εκπροσώπων του κόμματος Μίλτου Κύρκου και Γιώργου Γραμματικάκη, καθώς και των δημάρχων Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, και Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στο «Ποτάμι» κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου στο Λαύριο.

Σημειώνεται ότι το βιβλίο τυπώθηκε με την οικονομική συνδρομή της ευρωσοσιαλιστικής ομάδας στην οποία εντάχθηκαν, ως συνεργαζόμενοι, οι δύο ευρωβουλευτές του Ποταμιού.

SHARE