Μάρκους Μπέργκ: Δύο μήνες εκτός γηπέδων – Ο Παναθηναικός χάνει τον “μίστερ γκολ”

 

Σοκ με Μπεργκ στον Παναθηναϊκό: Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός!Tον ματιάσαμε! Ο Μάρκους Μπεργκ, ο μίστερ γκολ του ελληνικού πρωταθλήματος και του Παναθηναικού,  θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου δύο μήνες καθώς υπέστη κάταγμα στην κλείδα (δεξιός ώμος) στο χθεσινό μάτς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση για να θεραπευτεί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι των πράσινων σχεδιάζουν άμεσα να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες και ο Μπεργκ να υποβληθεί άμεσα στην επέμβαση.

Ο Μπεργκ μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στη σουηδική «Αφτονμπλάντετ» και εξήγησε το πώς χτύπησε, αλλά και το πώς νιώθει.

«Ετρεχα κι ένιωσα τον αμυντικό στην πλάτη μου. Με έσπρωξε κι έπεσα πάνω στον ώμο μου. Αμέσως άκουσα το “κρακ” και κατάλαβα ότι κάτι έχει σπάσει (έχει ξαναπάθει τον ίδιο τραυματισμό στη Γερμανία).

Μόλις έκανα ακτινογραφίες επιβεβαιώθηκε το κάταγμα», είπε για το συμβάν και απάντησε χαρακτηριστικά για το πώς νιώθει ως εξής:

«Προφανώς σε αυτή τη ζωή και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος για πολύ καιρό και ο τραυματισμός αυτός μου το επιβεβαίωσε. Αισθάνομαι πολύ άσχημα και είναι μια άσχημη εξέλιξη».

 

sport-fm

SHARE