ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ: “Έσκασε” 6 εκατομμύρια στη Ρούμπι για να μη μιλήσει

Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να πανηγύρισε την αθώωσή του για την υπόθεση «Ρούμπι-γκέιτ», όμως ο εφιάλτης για την πρωταγωνίστρια του σκανδάλου δεν έχει τελειώσει.

Σύμφωνα με πρώην συνήγορο της Μαροκινής, η τότε ανήλικη που σύχναζε στην πολυτελή βίλα του Καβαλιέρε, φέρεται να πληρώθηκε με 6 εκατ. ευρώ για να μη μιλήσει για τις σεξουαλικές επαφές της με τον επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς.

Άλλωστε, η Μαροκινή σύμφωνα με τις έρευνες είχε πληρωθεί το 2010 με 57.000 ευρώ από τον Μπερλουσκόνι επειδή, όπως είχε ισχυριστεί ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, ήταν ένα κορίτσι από διαλυμένη οικογένεια που είχε μεγαλώσει με πολλές δυσκολίες. Στο ίδιο επίπεδο φιλανθρωπίας, ο 77χρονος της είχε δωρίσει και 60.000 ευρώ για να ανοίξει ένα ινστιτούτο αισθητικής.

Στην πραγματικότητα, όμως, η Ρούμπι έλαβε πολλά περισσότερα χρήματα τα οποία κατατέθηκαν σε λογαριασμό του εξωτερικού, σύμφωνα με τον δικηγόρο.

«Αν ο Μπερλουσκόνι είχε καταδικαστεί θα συνέχιζα να σιωπώ. Όμως τώρα που η αθωωτική απόφαση χρησιμοποιείται ως όπλο για να πληγούν οι εισαγγελείς του Μιλάνου δε μπορώ να μη μιλήσω. Δε μπορεί ο ιταλικός λαός να πιστεύει ότι οι εισαγγελείς είναι εκτός νόμου», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

 

SHARE