ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Παρουσίασε τον Σαβιόλα – “Φέραμε έναν παίκτη-κόσμημα για το πρωτάθλημα”

Η παρουσίαση του Χαβιέρ Σαβιόλα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην αίθουσα V’ammos του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, που άνοιξε με την τοποθέτηση του την παρουσίαση, ανέλυσε τους λόγους που τον ώθησαν να πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου:

“Είμαστε χαρούμενοι που ήρθαμε να παρουσίασαμε τον κ. Σαβιόλα. Έναν παίκτη-κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα πέραν της υπέρβασης που κάναμε. Πιστεύω και η εμπειρία του και η τεχνική του και αυτά που έχει κάνει στην καριέρα του θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από εκεί και πέρα όταν θα έρθει η στιγμή που θα είναι προετοιμασμένος κατάλληλα θα δείξει την αξία του και θα μας κάνει χαρούμενους όλους”.

Σε ερώτηση για την υπέρβαση για τον Σαβιόλα και για τον Μίτσελ, ο πρόδερος του Ολυμπιακού τόνισε:

“Καταρχήν ήρθαμε εδώ για τον κ. Σαβιόλα και όχι για άλλα ερωτήματα αλλά μπορούμε να απαντήσουμε. Πρώτον για την υπέρβαση νομίζω ότι αυτό που έχει κουράσει τον κόσμο είναι αυτή η μιζέρια που βγαίνει από τα ΜΜΕ για όλα αυτά τα μέτρα και όλα αυτά που κάνει η κυβέρνηση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα σημερινά δεδομένα. Πιστεύω πως αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε. Από εκεί και πέρα ορισμένοι από εμάς που μπορούμε να κάνουμε μία υπέρβαση για τον τόπο και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο νομίζω ότι είναι υποχρέωση όλων μας. Εγώ είμαι στην ευχάριστη θέση λόγω της δουλειάς μου και επειδή έχουμε νοικοκυρέψει την ομάδα μας μπορούμε να το πράξουμε. Το θεωρώ ηθική μου υποχρέωση. Θεωρώ πως τέτοιες υπερβάσεις πρέπει να γίνονται από όλους. Το θέμα με τον προπονητή και την προπονητολογία πρέπει να σταματήσει. Ο Ολυμπιακός όταν πρέπει θα είναι έτοιμος. Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό, έχει ενισχυθεί, θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάτι άλλο. Η ομάδα έχει κάνει πολύ σκληρή προετοιμασία. Έτσι είναι λογικό όταν είναι κουρασμένη να μην μπορεί να δείξει αυτά που πρέπει στο γήπεδο. Εμείς παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί θα γίνει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε με αυτό. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Υπάρχεις χρόνος. Έχουμε 40 μέρες πριν το Champions League. Υπάρχει πολύτιμος χρόνος για αυτό”. 

SHARE