Λυσσάρα Ρουμάνα μαχαίρωσε ταξιτζή γιατί δε μπόρεσε να της κάνει σεξ για τρίτη φορά!

Μία αφηνιασμένη Ρουμάνα, σωσίας της ηθοποιού, ανάγκασε τον άνδρα να κάνει δύο φορές σεξ μαζί της, ενώ τον μαχαίρωσε όταν ο άμοιρος άνδρας δεν άντεχε για τρίτο… γύρο. Η 31χρονη Λουμινίτα Πέριγιοκ τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης με αναστολή, έπειτα από τη μήνυση που της έκανε ο 35χρονος Νικολάε Σταν.

Σύμφωνα με τον ταξιτζή, όλα ξεκίνησαν όταν τον πλήρωσε για να της μεταφέρει τα ψώνια στο διαμέρισμά της, στην πόλη Τούλτσεα, στην ανατολή Ρουμανία. Εκείνη ζήτησε το τηλέφωνό του, για μελλοντική εξυπηρέτηση και λίγες ώρες αργότερα του ζήτησε να της μεταφέρει μερικά μπουκάλια κρασί στο σπίτι της. Οταν ο άνδρας εμφανίστηκε, η Πέριγιοκ τον άρπαξε και τον έσυρε μέσα στο σπίτι, απαιτώντας να κάνουν σεξ. Αυτός αρνήθηκε, οπότε εκείνη… διατύπωσε ηξανά την απαίτησή της, αυτή τη φορά με ένα μαχαίρι στο χέρι. Επειτα από δύο… γύρους, εκείνος εξαντλημένος αδυνατούσε να την εξυπηρετήσει ξανά, οπότε τον μαχαίρωσε.

Ο άνδρας κατάφερε να ξεφύγει μόνο όταν κάποια στιγμή της ξεγλίστρισε και κλειδώθηκε στο υπνοδωμάτιο, από όπου κάλεσε την αστυνομία από το κινητό του. Πράγματι, οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι τον έβγαλαν από το διαμέρισμα της μισόγυμνης γυναίκας και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο καθώς είχε αρκετές πληγές από μαχαίρι.

Φίλοι της 31χρονης δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ ότι η Πέριγιοκ είναι μεγάλη θαυμάστρια της Τζολί και ότι την μιμείται, καθώς μοιάζουν αρκετά. Ισως για αυτό κατέφυγε και στη χρήση του μαχαιριού- ένα από τα… αξεσουάρ που έχει παραδεχθεί και η ηθοποιός ότι χρησιμοποιούσε στις σεξουαλικές επαφές της τα χρόνια που ήταν άτακτη, όχι όμως με αυτό τον τρόπο.

 

SHARE