Λουκέτο στο μαγαζί του Σάκη Μπουλά στην Πλατεία Καρύτση

 


Οριστικά και αμετάκλητα μπήκε λουκέτο στο καφέ εστιατόριο-μπαρ που διατηρούσε κάποτε στην πλατεία Καρύτση, ο Σάκης Μπουλάς, όπως παραδέχτηκε ο επιστήθιος φίλος του, σχεδόν αδελφός του, Γιάννης Ζουγανέλης.
Σύμφωνα με τα “Παραπολιτικά”, το μερίδιο του Μπουλά είχε περάσει μετά τον θάνατό του στα χέρια της επί επτά χρόνια συντρόφου του Αλεξάνδρας Ούστα. Όμως, τα προβλήματα με οικονομικές οφειλές άλλων που συμμετείχαν επιχειρηματικά στο μαγαζί, άρχισαν να πυκνώνουν, ειδικά λίγο πριν τον χαμό του Σάκη. Οι προσπάθειες του Γ. Ζουγανέλη και της Αλεξάνδρας Ούστα κινήθηκαν προς κάθε κατεύθυνση, με σκοπό να κρατήσουν ανοιχτό το μαγαζί.
Ωστόσο, η σκληρή πραγματικότητα έδειχνε ότι έχαναν την επιχείρηση μέσα από τα χέρια τους και μάλιστα για λάθος χειρισμούς άλλων. “Δεν ευθύνομαι ούτε εγώ ούτε ο Σάκης για το κλείσιμο του μαγαζιού μας”, απαντά ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εφημερίδα.
Έτσι, εδώ και λίγο καιρό, το άλλοτε στέκι που είχε τη σφραγίδα του αγαπημένου και αξέχαστου Σάκη Μπουλά, έχει κατεβασμένα ρολά και στοιβαγμένες καρέκλες…
SHARE