Κ.Χατζηδάκης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το “κίνημα υπέρ της ακρίβειας”

“Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το “κίνημα υπέρ της ακρίβειας. Ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή η κυβέρνηση επιχειρεί να μειώσει τις τιμές των φαρμάκων και θέλει να καταθέσει πρόταση μομφής”, είπε στην ομιλία του ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκης.

“Ενοχλείται ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τα βιβλία στην Ελλάδα δεν θα πωλούνται 50% πάνω από όσο κοστίζουν σε άλλες χώρες. Ενοχλείται γιατί θα θιγούν τα συμφέροντα των εκδοτών αλλά δεν ενοχλείται που οι μαθητές αγοράζουν ακριβότερα τα σχολικά βιβλία.

Είναι προφανές ότι έχουμε αντιπολίτευση κουβαρντάδων. Μπορεί εσείς να είστε,  όμως οι καταναλωτές δεν είναι και δικαιούνται χαμηλότερες τιμές. Αλίμονο αν επιτρέψουμε να μετατραπεί η Βουλή σε Βουλή των συντεχνιών αγνοώντας τα 10 εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών.

Το κόμμα που είναι αντίθετο σε κάθε επένδυση και υποστηρίζει περιθωριακές απόψεις και έχει ως ίνδαλμα τον Μαδούρο. Έρχονται εδώ και δίνουν μαθήματα για το παραγωγικό μοντέλο. Μια πολιτική που διώχνει επενδυτές δεν μπορεί να φέρει ανάπτυξη”.

Αναφορικά με τις κατηγορίες που δέχθηκε προσωπικά ότι εκπροσωπεί επιχειρηματικά συμφέροντα ανταπάντησε λέγοντας: “Εσείς υπηρετείτε την στασιμότητα, τη μιζέρια και την καθυστέρηση. Δεν υπηρετείτε το συμφέρον του καταναλωτή”.

SHARE