Κ. Μητσοτάκης: Κατάπτυστη η επιστολή Τσακαλώτου – Μαξίμου: Θα απολύσεις δημοσίους υπαλλήλους!

kyriakos alexis vouli
Για «παιχνίδι διγλωσσίας» κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89», ενώ χαρακτήρισε κατάπτυστη την επιστολή Τσακαλώτου, με την κυβέρνηση να απαντά κατηγορώντας τον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι απειλεί με απολύσεις σε δημόσιο και δήμους. 

«Στο εσωτερικό, σηκώνει μπαϊράκι και στο εξωτερικό, ζητάει συγγνώμη» έσπευσε να προσθέσει, προσθέτοντας πως «το έργο δεν κόβει εισιτήρια», τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης.  Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Τσακαλώτος είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι του κ. Σόιμπλε, ικανοποιώντας «κάθε του επιθυμία».

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε «κατάπτυστη» την επιστολή του κ. Τσακαλώτου, ενώ υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση υπογράφει τα πάντα και καταδικάζει τη χώρα σε παρατεταμένη λιτότητα».

Παράλληλα, δεσμεύτηκε για τη διεξαγωγή εξεταστικής επιτροπής για την πρώτη περίοδο του 2015, καθώς «εκεί τορπιλίστηκε η προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας».

Ερωτηθείς για τα πόθεν έσχες, ξεκαθάρισε ότι «δε θα πέσουμε στο παιχνίδι του κιτρινισμού, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ κάνοντας ειδική μνεία στο πόθεν έσχες του κ. Σταθάκη, παραδέχθηκε πως εγείρονται ερωτηματικά, τα οποία ο ίδιος πρέπει να μας εξηγήσει.

To Μαξίμου απαντά στον Κ. Μητσοτάκη – «Απειλεί με απολύσεις σε Δημόσιο και δήμους»

SHARE