Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για τις …ρίζες και την Μέρκελ

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν έχει ρίζες στην κοινωνία, στους δήμους, στα συνδικάτα, στα επιμελητήρια, σε αντίθεση με τη δημοκρατική παράταξη με ραχοκοκκαλιά της το ΠΑΣΟΚ  και σήμερα την Ελιά, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνένετυξη που έδωσε την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «συγκυριακό όχημα διαμαρτυρίας», τονίζοντας ότι το πολιτικό κλίμα θα καθοριστεί από το αποτέλεσμα και των τριών εκλογικών αναμετρήσεων για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις περιφέρειες και τους δήμους.

Κατηγόρησε ακόμη την Κουμουνδούρου για συγκρότηση «ετερόκλητου μετώπου αντιμνημονιακών δυνάμεων» και συμπόρευση με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στο οποίο απέδωσε «υποστήριξη ακροδεξιάς κοπής συνωμοσιολογικών θεωριών».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Βενιζέλος διαγκωνίζεται με τον κ. Σαμαρά για το ποιος είναι πιο ένθερμος υποστηρικτής της πολιτικής Μέρκελ, ενώ φαίνεται να μην ενοχλείται από την ύπαρξη  παρακρατικών θυλάκων εντός του Μαξίμου και την ανοιχτή  επικοινωνία τους με την Χ.Α., αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.  

«Κατατρομαγμένος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από την επιταχυνόμενη εξαέρωση του κόμματός του, είναι διατεθειμένος να τα κάνει όλα για να διασωθεί προσωπικά», καταλήγει η ανακοίνωση.

SHARE