“Κυνηγημένοι” έφυγαν οι ελεγκτες του ΣΔΟΕ από χωριό στην Κρήτη! – “Λουκέτο” στο κατάστημα για ένα μήνα

Το κλείσιμο της επιχείρησης στην Κρήτη για περίοδο 1 μήνα, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ανακοίνωσε το ΣΔΟΕ, όσον αφορά στην υπόθεση της εκδίωξης του σωματείου των ελεγκτών στο χωριό Αρχάνες Ηρακλείου.

Ειδικότερα, το ΣΔΟΕ ανακοίνωσε: “Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε έντονες αντιδράσεις μερίδας πελατών κατά τον έλεγχο συνεργείου του Σ.Δ.Ο.Ε. σε επιχείρηση στο χωριό Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του τελευταίου, σας γνωρίζουμε ότι, κλιμάκια του Σ.Δ.Ο.Ε. επανήλθαν σήμερα το πρωί και κοινοποίησαν στην ελεγχόμενη επιχείρηση Υπηρεσιακό Σημείωμα Ελέγχου (Υ.Σ.Ε.) με τα διαπιστωθέντα αποτελέσματα.

Διαπιστώθηκε η συμμετοχή των ιδιοκτητών της επιχείρησης στη διακοπή του ελέγχου και ως εκ τούτου θα εφαρμοστούν οι διατάξεις που προβλέπουν το κλείσιμο της επιχείρησης μέχρι ένα μήνα με Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών. Ο έλεγχος στην επιχείρηση συνεχίζεται”.

Νωρίτερα μεταδίδαμε:

Κυνηγημένοι έφυγαν από χωριό της Κρήτης οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ!

Σύμφωνα με το cretalive, το ΣΔΟΕ πήγε στην πλατεία των Αρχανών στην Κρήτη για έλεγχο, αφού και λόγω του πανηγυριού θα υπήρχε κόσμος, ωστόσο αντιμετώπισε την αντίδραση των κατοίκων, οι οποίοι θεώρησαν προκλητική αυτή την «επίσκεψη» την ημέρα της γιορτής του χωριού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μερίδα πελατών σε ταβέρνα στο χωριό, με αποτέλεσμα οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ να τα …μαζέψουν και να φύγουν!

Ελλάς το μεγαλείο σου…

SHARE