Κριστόφ Βαζέχα: Υποψήφιος στην Αθήνα με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου κατεβαίνει ο Βαζέχα

Δέκα χρόνια μετά το τέλος της τεράστιας ποδοσφαιρικής καριέρας του, ο Κριστόφ Βαζέχα αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, συνεργαζόμενος με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο.

«Αποφάσισα να ενταχθώ στη Δημοτική Παράταξη «Αθήνα Μπορείς» και να υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την πρόταση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για μια διαφορετική Αθήνα. Μια Αθήνα του Πολιτισμού, των ανοικτών αθλητικών κέντρων, των νέων ανθρώπων. Μια Αθήνα που θα δίνει ευκαιρίες για άθληση, ποιότητα ζωής και θα αφήνει στο περιθώριο το έγκλημα και την παρανομία», τόνισε ο Κριστόφ Βαζέχα.

Ο μεγάλος γκολτζής αναφέρθηκε και στο ζήτημα του γηπέδου του ΠΑΟ υπογραμμίζοντας ότι επιθυμεί να συμβάλλει «στο να βρεθεί η καλύτερη λύση στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Λύση που θα αγκαλιαστεί πρώτα από τους ίδιους τους φιλάθλους του ιστορικού συλλόγου της Αθήνας, του οποίου είμαι μέλος εδώ και δεκαετίες. Λύση που θα αντιστοιχεί στην ιστορία και τον συμβολισμό της μεγάλης παναθηναϊκής οικογένειας».

Μάλιστα, ο Βαζέχα δεσμεύθηκε ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις και την εμπειρία του «από τον επαγγελματικό αθλητισμό για να μετατραπεί η Αθήνα σε πόλο άθλησης και Πολιτισμού».

 

SHARE