Κουτσούμπας – ΚΚΕ: Ο Α.Τσίπρας είναι σκυλάκι του καναπέ και ο Στ. Θεοδωράκης “ΟΦΑ”

Με λόγια που δε συνηθίζει το ΚΚΕ καταφέρθηκε εναντίον του Α.Τσίπρα αλλά και εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, απορρίπτει ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «σκυλάκι του καναπέ» έναντι των εταίρων!

Και συνεχίζει σε άλλο σημείο: «Αν ρωτήσετε αυθόρμητα ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, τι θα βάζανε ως ετικέτα στον όρο “πολιτικός καιροσκοπισμός”, σίγουρα θα έβαζαν τη φωτογραφία του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Καιροσκοπισμός είναι να λες δε θέλω την τρόικα και τα μνημόνια, αλλά θέλω την ΕΕ που είναι τα 2/3 της τρόικα και φέρνει μνημόνια διαρκείας. Είναι το να το παίζεις «λιοντάρι» στην Ελλάδα και όταν μιλάς στους Γερμανούς βουλευτές ή στις Βρυξέλλες να είσαι «σκυλάκι του καναπέ». Και πολλά άλλα ακόμη…».
Όσον αφορά στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, ο γγ του ΚΚΕ αναφέρει σκωπτικά ότι θα μπορούσε να ονομάζεται «όπου φυσάει ο άνεμος».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Η έξοδος στις αγορές δεν αποκλείεται να είναι δείγμα ανάκαμψης, αλλά ο λαός δεν θα βγει ωφελημένος από αυτήν, εκτιμά σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο γγ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

«Το βράδυ των εκλογών ούτε η κυβέρνηση θα πρέπει να πανηγυρίζει ότι πήρε ανοχή ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι πήρε έγκριση για να καλλιεργεί αυταπάτες», σημειώνει ο κ. Κουτσούμπας.

SHARE