Κορρές: Προχωρά η ολοκλήρωση της επενδυτικής συμφωνίας – Άλλαξε χέρια το 14,8%

Μέσω πακέτων, που διακινήθηκαν στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, συνολικού όγκου 2,01 εκατ. τεμαχίων άλλαξε χέρια το 14,8% του μετοχικού κεφαλαίου της Κορρές, στο πλαίσιο της συμφωνίας της εταιρείας με τις ΝΗΡΕΑ Maiden Holding και Profex. Τα πακέτα έγιναν στην τιμή των 5,08 ευρώ ανά μετοχή και αντιστοιχούν σε αξία 10,2 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει στις 27/12 την είσοδο των Morgan Stanley μέσω της ΝΗΡΕΑ Maiden Holding και Profex, κινεζικής εταιρείας με ελληνικές καταβολές, στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. Θα ακολουθήσει δημόσια πρόταση για την εξαγορά των μετοχών που βρίσκονται στην κατοχή του επενδυτικού κοινού.

Σήμερα ανακοίνωσε και την ολοκλήρωση της εκ μέρους των συνεργαζομένων με την εταιρεία τραπεζών έγκριση αναφορικά με την συνεπεία  της επένδυσης αλλαγής του ελέγχου της εταιρείας (παροχή waiver) και ως εκ τούτου προχωρεί η ολοκλήρωση της Επενδυτικής Συμφωνίας.

Η ΚΟΡΡΕΣ ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της Επενδυτικής Συμφωνίας που ανακοινώθηκε στις 27.12.2017, ολοκληρώθηκε η εκ μέρους των συνεργαζομένων με την Εταιρεία τραπεζών έγκριση αναφορικά με την συνεπεία της επένδυσης αλλαγής του ελέγχου της Εταιρείας (παροχή waiver) και ως εκ τούτου προχωρεί η ολοκλήρωση της Επενδυτικής Συμφωνίας.

SHARE