Κον Σ.Σταυρίδη, ενταύθα: Η γυναίκα του Καίσαρα οφείλει και να δείχνει ότι είναι τίμια

 

vasilis_valamvanosΤην παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη από την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών. Ο Γιάννης Στουρνάρας, έπειτα από δημοσίευμα που ήθελε τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, να φεύγει ταξίδι με το λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη, μετά την υπογραφή της σύμβασης για την πώληση του ΟΠΑΠ, ζήτησε την παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις

Από την πλευρά του, ο κ. Σταυρίδης δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «ο επιχειρηματίας, ο οποίος θα πέταγε για τη Γαλλία, προσφέρθηκε να με αφήσει στην Κεφαλονιά».

Η άποψή μας: Πολύ σωστά έπραξε ο υπουργός Οικονομικών. Γιατί ναι μεν, ειδικά στην περίπτωση του ΟΠΑΠ, ουδέν το μεμπτόν από τον κύριο Σ.Σταυρίδη, αλλά τα σούρτα φέρτα με τα αεροπλάνα των επιχειρηματιών αυτές τις εποχές δε μπορούν να “στιγματίζουν” την κυβέρνηση και να δημιουργούν στους πολίτες που “πάσχουν”  διάφορους συνειρμούς για τις σχέσεις κρατικών λειτουργών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Να μην ξεχνάμε ότι αυτές οι …φιλίες στα τελευταία 30 χρόνια είναι αυτές που κατά κύριο λόγο οδήγησαν στη σημερινή οικονομική κατάσταση τη χώρα.

 

Βασίλης Βαλαμβάνος, [email protected]

 

SHARE