Κεντροαριστερά: Τη Φ. Γεννηματά στηρίζει ο Γ. Ραγκούσης – Κοινή δήλωση

Ο νέος πολιτικός φορέας της Κεντροαριστεράς έχει χαράξει αυτόνομη πορεία και δεν πρόκειται να γίνει συμπλήρωμα κανενός διατυπώνουν σε κοινή δήλωση τους Φώφη Γεννηματά και Γ. Ραγκούσης, οι οποίοι συναντήθηκαν νωρίτερα σήμερα το πρωί στο γραφείο της κας.Γεννηματά στη Βουλή, επιβεβαιώνοντας και τη μεταξύ τους συμμαχία ενόψει του β’ γύρου των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή 19/11.

«Η περασμένη Κυριακή ήταν μια μεγάλη, ιστορική στιγμή για την προοδευτική παράταξη. Όλα ξεκίνησαν στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όταν συναντηθήκαμε για τον κοινό στόχο της ίδρυσης του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς
Έχουμε δεσμευτεί ότι δεν θα γίνουμε ποτέ ένα άμορφο κόμμα του μεσαίου χώρου, με αντάλλαγμα κάποιες καρέκλες της εξουσίας. Είμαστε ο προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντήρηση και το λαϊκισμό.

Ας το πάρουν επιτέλους απόφαση: Έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία, αυτοδύναμη στρατηγική και ενωμένοι θα τηρήσουμε την πορεία αυτή σταθερά και αμετάκλητα.  Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός.

Αυτές τις μέρες, που ξαναγεννιέται η μεγάλη προοδευτική παράταξη, μετά από ουσιαστική και σε  βάθος συζήτηση, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε, χωρίς καμία καθυστέρηση, για την επόμενη μέρα της παράταξης και για να ανταποδώσουμε την τιμή στους 210.000 προοδευτικούς πολίτες που δήλωσαν ήδη παρόντες στη νέα μας πορεία» υπογραμμίζουν στην κοινή δήλωση τους Γεννηματά και Ραγκούσης.

SHARE