Καταδικάστηκε ο εκδότης της εφημερίδας ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για συκοφαντική δυσφήμιση της συζύγου του Γ. Στουρνάρα

Δικαστική δικαίωση για την Λίνα Νικολοπούλου

Καταδικάστηκε ο εκδότης της εφημερίδας ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιωάννης Φιλιππάκης μετά από μήνυση της Λίνας Νικολοπούλου, συζύγου του κεντρικού τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα σε έξι μήνες φυλάκιση…

Καιρός ήταν να μπουν τα πράγματα στη θέση τους…

Μετά την καταδίκη του Κωνσταντίνου Βαξεβάνη στις 2 Αυγούστου 2017 ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ φυλακή, καταδικάστηκαν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 ο εκδότης και αρχισυντάκτες της εφημερίδας Κυριακάτικη Δημοκρατία μετά από την μήνυση της Λίνα Νικολοπούλου συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα για συκοφαντική δυσφήμιση για το συκοφαντικό δημοσίευμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Νίκος Φιλιππάκης εκδότης της εφημερίδας «κυριακάτικη δημοκρατία» καταδικάστηκε σε ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ φυλάκιση Οι Δημητρίος ΡΙΖΟΥΛΗΣ αρχισυντάκτης επίσης καταδικάστηκε σε ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ φυλάκιση ενώ ΕΠΤΑ μήνες καταδικάστηκαν οι Χρίστος Δ. Μουλινός Διευθυντής της εφημερίδας και Ανδρέας ΛΙΟΣΗΣ αρχισυντάκτης. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι καταδικάστηκε ο εκδότης!!!

Παραδοσιακά τα ποινικά δικαστήρια καταδικάζουν τους συντάκτες και αρχισυντάκτες και όχι τους εκδότες, αφήνοντας το περιθώριο στον εκδότη να λέει ότι ο ίδιος δεν είχε λόγο να συκοφαντήσει ή να δυσφημίσει… Το γεγονός ότι καταδικάστηκε ο εκδότης είναι απόδειξη ότι το δικαστήριο έκρινε ότι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ μπορεί και να έδωσε γραμμή για το ‘Συκοφαντικό δημοσιέυμα» ή και να είχε δόλο…

Η Λίνα Νικολοπούλου λέει «Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Όποιος γράφει συκοφαντίες για μένα θα μηνύεται και θα καταδικάζεται. Θα πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου και να με αφήσουν να κάνω τη δουλειά μου. Ο Κ. Βαξεβάνης δεν έβαλε μυαλό και υπάρχει και δεύτερη μήνυση σε εξέλιξη».

Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν εφεξής. Θα συνεχίσουν

SHARE