Καιρός τη Δευτέρα: Ψύχρα το πρωί, ζέστη το μεσημέρι

 

Για την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, ο καιρός προβλέπεται αίθριος στις περισσότερες περιοχές, όμως στη νοτιοανατολική Ελλάδα θα σημειωθούν βροχές  Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 με 21 βαθμούς, αλλά νωρίς το πρωί και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα κάνει κρύο.
Πιο αναλυτικά:
Στην Αττική, προβλέπεται αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 10 έως  20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου.
 Στη Θράκη και στη Μακεδονία  προβλέπονται πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα υψηλά για την εποχή επίπεδα των 18 με 20 βαθμών.
Στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στα νησιά του Ιονίου, προβλέπεται αίθριος καιρός.
Στην Κεφαλονιά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, προβλέπεται αίθριος καιρός, η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 21 βαθμούς.  
Στην Κρήτη αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και, μέχρι το μεσημέρι, κατά τόπους βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 18 βαθμούς.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν άνεμοι μικρής έντασης.
Στις Σποράδες αντίθετα οι βοριάδες θα είναι ενισχυμένοι στα 5 με 6 μποφόρ.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια αναμένεται αίθριος καιρός. Οι θερμοκρασίες θα φτάσουν μέχρι και τους 21 βαθμούς.
SHARE