Καιρός με ήλιο, θερμοκρασία 14-17 βαθμούς και ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο

 

Για την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014, ο καιρός προβλέπεται αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 με 17 βαθμούς, αλλά νωρίς το πρωί και τις βραδινές ώρες θα κάνει κρύο.

Στην Αττική, θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 και στην ανατολική Αττική 6 με 7 μποφόρ. Τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείχνουν 14 με 16 βαθμούς.                                                                                
 
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες μόνον νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στους 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 με 16 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στα νησιά του Ιονίου, προβλέπονται, αίθριος καιρός και άνεμοι μικρής έντασης.
Στην Κεφαλονιά αναμένεται καλοκαιρία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο θα επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 17 βαθμούς.
Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ.
Στην Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις και πολύς αέρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 15 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση, στο Καστελλόριζο 4 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα 6 με 8 μποφόρ.
Στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα επικρατεί ηλιοφάνεια, αλλά θα πνέουν ισχυροί μέχρι θυελλώδεις βοριάδες.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπεται καλός καιρός. Οι θερμοκρασίες το πρωί θα είναι χαμηλές, αλλά το μεσημέρι θα φτάσουν μέχρι και τους 17 βαθμούς.

 

SHARE