Καιρός-Σάββατο 15 Μαρτίου: Λιακάδα, 17-19 βαθμοί θερμοκρασία

 

Για το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014, ο καιρός προβλέπεται αίθριος στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, με αραιές νεφώσεις στα δυτικά νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι θα είναι, αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα στο Αιγαίο 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 με 19 βαθμούς, αλλά νωρίς το πρωί και τις βραδινές ώρες θα κάνει κρύο.
Πιο αναλυτικά:
Στην Αττική, προβλέπονται πολλές ώρες με ήλιο. Τα θερμόμετρα θα δείχνουν στην Αθήνα το μεσημέρι 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός, όμως νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς.
Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 16 με 18 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στα νησιά του Ιονίου αναμένονται  λίγες αραιές νεφώσεις και άνεμοι μικρής έντασης. Στην Κεφαλονιά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο προβλέπεται, το πρωί ηλιοφάνεια και από το απόγευμα αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς.
Στην Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις, που το απόγευμα στη δυτική Κρήτη θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως τους 18 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός και ασθενείς άνεμοι.
Στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι, μέχρι το απόγευμα μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και το βράδυ νότιοι 5 μποφόρ.
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπεται καλός καιρός. Οι θερμοκρασίες το πρωί θα είναι χαμηλές, αλλά το μεσημέρι θα φτάσουν μέχρι και τους 19 βαθμούς.
SHARE