ΚΟΖΑΝΗ: Ένα φέρετρο “χάλασε” την εικόνα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού – Επεισόδια

 

Με ένα φέρετρο(!) υποδέχθηκαν τον Α.Τσίπρα εργαζόμενοι της ΔΕΗ και άλλοι συνδικαλιστές, στην Κοζάνη, έξω από το εκθεσιακό κέντρο που μίλησε, στο πρώτο Περιφερειακό Συνέδριο, με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος», προχώρησαν σε αυτή την κίνηση για να υποστηρίξουν ότι «παρουσία του Πρωθυπουργού «θάβεται» σήμερα η ΔΕΗ, η περιοχή και κάθε αναπτυξιακή προοπτική».

Επικράτησε ένταση, όταν διαδηλωτές θέλησαν να προσεγγίσουν τον χώρο του συνεδρίου και παρεμποδίστηκαν από άνδρες της αστυνομίας.

ENTASH 1

 

Με αφορμή την επεισοδιακή υποδοχή του Πρωθυπουργού, η Ν.Δ. εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας τα εξής:

«Οι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Η., όπως και όλοι οι πολίτες, ζητούν αξιοπιστία από τον πολιτικό κόσμο.Γι’ αυτό όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τις μονάδες της Δ.Ε.Η. στο Αμύνταιο έγινε δεκτός με σεβασμό και είχε ουσιαστικό διάλογο μαζί τους για τα προβλήματα και τις λύσεις που προτείνει.

Αυτό ίσχυσε και όταν οι απόψεις τους ήταν διαφορετικές.

Αντιθέτως, ο κ. Τσίπρας που έχει εξαπατήσει την κοινωνία με ψέματα, δεν γίνεται πλέον αποδεκτός ως συνομιλητής. Απομονώνεται από τους πολίτες και αντιδρά με αυταρχισμό.

Εισπράττει τα επίχειρα της αναξιόπιστης πολιτικής του».

 

SHARE