ΚΚΕ-902 TV: Τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχαίς ημών (παρά του ΕΣΡ δεηθώμεν)…ΕΣΡ ελέησον

Μπροστά στον κίνδυνο της ανάκλησης αδείας το ΚΚΕ αποφάσισε να ξεκινήσει και πάλι τις εκπομπές η τηλεόραση του 902. Πρόκειται για κίνηση η οποία θέλει να μπλοκάρει απόφαση του ΕΣΡ η οποία θεωρείτο ειλημμένη μετά την αλληλογραφία του οργάνου με τη Γραμματεία των Μέσων Ενημέρωσης  . Η κίνηση του ΚΚΕ όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι έχει ως στόχο να πουληθεί η άδεια εν λειοτυργία πράγμα που δεν φαίνεται να μπορεί να μπλοκαριστεί από το ΕΣΡ δεδομένου ότι υπάρχουν ανάλογες μεταβιβάσεις στο πρελθόν.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής

“Τις τελευταίες ημέρες ξεδιπλώνεται μια πολύμορφη επιχείρηση με στόχο την αφαίρεση της άδειας της τηλεόρασης του 902, με πρόσχημα την αναστολή της εκπομπής τηλεοπτικού προγράμματος.
Είναι μια επιχείρηση ολοφάνερα και προκλητικά επιλεκτική, αφού, σε καμία ανάλογη περίπτωση μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν παρόμοιες συνέπειες .

Η τηλεόραση του 902 έχει κερδίσει στην πράξη την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και θα την υπερασπισθεί με κάθε τρόπο. Για τον σκοπό αυτό ξεκινά και πάλι την εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος.”

ΠΗΓΗ: AXIAPLUS.GR

SHARE