ΚΚΕ – Δ. Κουτσούμπας: Αδιόρθωτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Παίρνει όλο το σάπιο ΠΑΣΟΚ»

Κουτσούμπας: Δεν διορθώνεται ο ΣΥΡΙΖΑΟ ΣΥΡΙΖΑ «προσπαθεί να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ» ενώ ταυτόχρονα αποφεύγει να απαντήσει στο ερώτημα για τη θέση της Ελλάδας έναντι της Ε.Ε., λέει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Εμείς πιστεύουμε πως δεν διορθώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας στον Σκάι, προσθέτοντας πως η Κουμουνδούρου «παίρνει όλο το διεφθαρμένο και σάπιο ΠΑΣΟΚ» χωρίς να υιοθετεί καν τα «καλά συνθήματα του παλιού ΠΑΣΟΚ».

Τόνισε παράλληλα πως ακόμα και οι προτάσεις της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη για το ευρώ είναι «εντός των τειχών» και δε συνιστούν «αριστερή πρόταση» αναφορικά με τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Σχετικά με το φαινόμενο σχηματισμού νέων κομμάτων και την είσοδο μη πολιτικών προσώπων στον πολιτικό στίβο, ο κ. Κουτσούμπας εκτίμησε πως οι νέοι σχηματισμοί δείχνουν να «κινούνται στην ίδια πλευρά του ποταμού» και να τάσσονται «με τα μεγάλα συμφέροντα».

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στο Ποτάμι, σχολίασε πως η «ανανέωση της πολιτικής δεν γίνεται με ιλουστρασιόν περιτυλίγματα από τηλεοπτικούς αστέρες».

SHARE