Θ. Πάγκαλος: Καρφιά για Παπανδρέου-Βενιζέλο – «Ετσι μου ‘ρχεται να ψηφίσω Σαμαρά»

Εντονη κριτική τόσο στον Βαγγέλη Βενιζέλο όσο και στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, ενώ εκφράζοντας την αγωνία του για το τι θα επιλέξει στις ευρωεκλογές, δε δίστασε να δηλώσει ότι «έτσι μου ‘ρχεται να ψηφίσω Σαμαρά».

Αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Βενιζέλου ότι ο κ. Παπανδρέου «έχει εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ», την χαρακτήρισε ως χυδαιότητα και προσέθεσε «δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει ασκήσει εξουσία και να μην έχει εκκρεμότητες».

Υποστήριξε ότι η κόντρα Παπανδρέου-Βενιζέλου δείχνει «την εκχυδαιότητα δύο προσώπων να εξασφαλίσουν το μέλλον αυτής της παράταξης».

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει στις ευρωεκλογές, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε:

«Έχω μια φοβερή αδυναμία… Να ψηφίσω Κουβέλη, ο οποίος μαδάει το μουστάκι του; Τον Βενιζέλο με τον Παπανδρέου, με τη χυδαιότητα και αμφισβήτηση και τη μορφή πολυδιάσπασης του χώρου της Ελιάς; Ή τον Θεοδωράκη που το κόμμα του είναι υπό διαμόρφωση και δεν ξέρουμε τι θα βγει;

Έτσι μου’ ρχεται στο κάτω-κάτω της γραφής να ψηφίσω Σαμαρά, για να εξασφαλίσω την κυβερνητική σταθερότητα και την πορεία της χώρας. Δεν είμαι από αυτούς που θα μπουν στο παραβάν και θα πουν ότι είμαι ΠΑΣΟΚος και θα ψηφίσω… χραπ! Δεν το κάνω αυτό…

Μιλώντας για την κεντροαριστερά έκανε λόγο για πολυδιάσπαση και υποστήριξε ότι «το τελευταίο που φοβόμασταν ήταν η επάνοδος Παπανδρέου. Θα πρέπει να υπάρχει μετά τις ευρωεκλογές. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει… Όλα μπορούν να γίνουν, γιατί όχι (σ.σ.: να ιδρύσει ο Παπανδρέου δικό του κόμμα); Γιατί να μην κάνει δικό του κόμμα; Ο παππούς του είχε κάνει καμιά δεκαριά. Δεν τον εμποδίζει κανείς να επιστρέψει. Το αν θα έχει επιρροή στο εκλογικό σώμα, θα το δούμε. Αλλά αυτό που έχει διαμορφωθεί στο παρελθόν, δεν είναι ωφέλιμο».

SHARE