Θεός ο Ολάντ! Η Ζουλί Γκαγιέ στο προεκλογικό βίντεο της πρώην του, Αν Ινταλγκό (ΦΩΤΟ)

 

Η Ζουλί Γκαγιέ εμφανίζεται στο προεκλογικό σποτ της Αν Ινταλγκό, που είναι η υποψήφια των σοσιαλιστών για το Δήμο του Παρισιού.

Το γεγονός έχει φουντώσει εκ νέου τα κουτσομπολιά για τον πρόεδρο στη Γαλλία, καθώς οι φήμες και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά στη χώρα λένε πως η Ινταλγκό ήταν ερωμένη του Ολάντ, την περίοδο μάλιστα που «επίσημη» σχέση του ήταν η Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Μάλιστα, λένε ότι όταν η Ρουαγιάλ γεννούσε το τέταρτο παιδί τους, η υποψήφια δήμαρχος γεννούσε και αυτή ένα κοριτσάκι, που φέρεται-σύμφωνα πάντα με γαλλικά, μη επιβεβαιωμένα δημοσιεύματα- να είναι και αυτό παιδί του Ολάντ. Σήμερα το κορίτσι αυτό είναι 18 χρονών και ονομάζεται Έλσα.

Η Γκαγιέ συμμετέχει στο σποτ λέγοντας «Μ’ αρέσει η δέσμευση της Αν Ινταλγκό για το Παρίσι. Είναι ολοκληρωτική». Στο βίντεο εμφανίζονται ακόμα ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Λιονέλ Ζοσπέν, ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς αλλά και ο Πιερ Μπερζέ, ο τωρινός ιδιοκτήτης του οίκου μόδας Ιβ Σαιντ Λορέν.

Μέλος του Σοσιαλιστικού κόμματος από το 1994, η Ινταλγκό θεωρείται φαβορί και σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση για την εφημερίδα Le Parisien θα επικρατήσει με 53% έναντι 47% της δεξιάς αντιπάλου της, Ναταλί Κουσκο-Mοριζέ.

 

http://www.dailymotion.com/video/x1ghrhz_noussommesparis-le-film_news

SHARE