Θάλεια Χούντα: Ήμουν δεμένη χειροπόδαρα – Πέντε άτομα την απήγαγαν από το Κολωνάκι

 

Yστερα από πέντες ημέρες στα χέρια των απαγωγέων της, κατά τους ισχυρισμούς της, η δημοσιογράφος και υποψήφιας βουλευτής με το ΛΑΟΣ Θάλεια Χούντα, επέστρεψε σώα και ασφαλής στο σπίτι της. Μόνο τα σημάδια από τα σχοινιά στα χέρια της θα της θυμίζουν την… περιπέτειά της που ξεκίνησε, όπως αναφέρει ο σύζυγός της όταν πέντε άτομα την απήγαγαν από την οδό Υψηλάντου στο Κολωνάκι.

Ο σύζυγός της δικηγόρος Νίκος Μπούρας, μίλησε στο TLIFE για την περιπέτεια της Θάλειας, λέγοντας πως είναι πολύ καλά στην υγεία της και δεν φέρει κανένα τραύμα εκτός από τους μώλωπες στα χέρια και στα πόδια από το σχοινί με το οποίο την είχαν δέσει οι απαγωγείς. Η δημοσιογράφος όλες τις ημέρες ήταν δεμένη στα χέρια και στα πόδια, φιμωμένη ενώ της έβαλαν και κουκούλα. “Το θέμα που πρέπει να δούμε τώρα είναι η ψυχολογική της κατάσταση” είπε ο κ Μπούρας στο TLIFE. Ο κ. Μπούρας ανέφερε πως είδε τη σύζυγό του αδυνατισμένη και σε ερώτησή μας για το αν της έδιναν τροφή κατά τη διάρκεια της κράτησή της, απάντησε πως της έδιναν σάντουιτς, αλλά η ίδια λόγω της ταραχής της δεν μπορούσε να φάει, παρά λίγες μπουκιές.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Θάλεια Χούντα, τηλεφώνησε την Τρίτη, στις 4 το απόγευμα στον σύζυγό της, από το κινητό ενός ταξιτζή λέγοντάς του πως είναι καλά και πως έχει αφεθεί ελεύθερη.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ χωρίς, όμως, να καταφέρει να καταθέσει καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ. Το μόνο που μπόρεσε να πει, όπως αναφέρει το tlife.gr, ήταν ο χώρος που την κρατούσαν ήταν… λιτός. .

 

SHARE