ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΛΣΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

ΕΧΕΙ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στην ΕΥΔΑΠ εάν και εφόσον αλλάξει η σημερινή διοίκηση και μάλιστα με κομματικά κριτήρια! Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζ. Πόλσον οι εταιρεία του οποίου έχει περίπου το 10% της εταιρείας, σκέφτεται πολύ…
σοβαρά να αποχωρήσει από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας που απέκτησε πέρυσι τον Μάιο, επειδή κυκλοφορούν διάφορες πληροφορίες περί αντικατάστασης της σημερινής διοίκησης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ! Όπως αναφέρουν πηγές που διατηρούν την ανωνυμία τους- καθώς δεν έχουν εξουσιοδοτηθεί να τοποθετηθούν δημόσια-ο ιδρυτής της Paulson & Co «θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει τη συμμετοχή του εάν και εφόσον τα ηνία της ΕΥΔΑΠ αναλάβει άτομο που θα επιλεγεί με κομματικά ή άλλου είδους παρόμοια κριτήρια».
Ο Paulson παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα- συμμετέχοντας στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Πειραιώς και άλλων συστημικών τραπεζών- και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει θορυβηθεί λόγω και της διαφαινόμενης πρότασης του Δημοσίου, που αποκάλυψε την Πέμπτη το Capital.gr, για τον διορισμό στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του συντρόφου της Ρένας Δούρου Γιάννη Μπενίση.
SHARE