Η Swetlana έφαγε 2,5 εκατ. από το αφεντικό της Henninger – 90 ετών, παντρεμένος με 25 χρονη…(ΦΩΤΟ)

 

 

 

Σε λυγμούς ξέσπασε το πρώην κουνελάκι του Playboy, Swetlana Maslowskaya,  όταν δικαστής στη Φρανκφούρτη της επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών για φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 32χρονη καλλονή δεν είχε καταβάλει φόρους ενός εκατομμυρίου ευρώ μετά από την πώληση δώρων, που της είχε κάνει ο… 90χρονος εραστής της, Bruno Schubert, κληρονόμος της γερμανικής ζυθοποιίας Henninger ο οποίος το διάστημα που ήταν μαζί της, της είχε κάνει δώρα αξίας που ξεπερνούσαν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μετρητά, αυτοκίνητα, κοσμήματα, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς ήταν κάποια από τα δώρα του βιομηχάνου τα οποία η 32χρονη αποφάσισε να πουλήσει μετά το θάνατο του. Η 32χρονη ωστόσο λογάριαζε χωρίς την Γερμανική εφορία η οποία την κατηγόρησε ότι φοροδιαφεύγει.

 

Σύμφωνα με τη Bild, η Maslowskaya συνάντησε τον Schubert το 2004, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος. Πέντε μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του, τον Αύγουστο του 2009, παντρεύτηκε την 25χρονη Meharit Kifle.

Ο Schubert έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2010 σε ηλικία 90 ετών. Νωρίτερα είχε αλλάξει τη διαθήκη του αφήνοντας όλη την περιουσία του στην 25χρονη Kifle.

 

 

Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ
https://i1.wp.com/1.bp.blogspot.com/-haWwh7RYIxM/UVK_pSoJA0I/AAAAAAAABHQ/9tgwJ-duVY0/s1600/ehrenbuerger-und-maezen-bruno-schubert-gestorben-547625_400_0.jpg?w=696
Όταν ο βασιλιάς της μπύρας έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών, στα 90 του χρόνια ο μοναδικός του γιος, 70 ετών πλέον, ήρθε αντιμέτωπος με την 28χρονη μητριά του που συντρόφευε τον μπρούνο σούμπερτ τα τελευταία χρόνια. Η μάχη για την αμύθητη κληρονομιά του mr Henninger μόλις ξεκίνησε και όπως όλα δείχνουν το νεαρό μοντέλο από το Βέλγιο, με τις αφρικανικές καταβολές, τα είχε όλα προβλέψει και μάλιστα τα είχε καταγράψει σε βίντεο.
Η διαμάχη έφτασε στο αποκορύφωμα όταν η νεαρή χήρα του βασιλιά της μπίρας έδωσε στα μμε το βιντεοσκοπημένο υλικό με τον υπερήλικα επιχειρηματία κατάκοιτο στο κρεβάτι. Και αυτό για να αποδείξει την στοργικότητα με την οποία αντιμετώπιζε τον σύζυγο της. Γνωρίζοντας καλά ότι ήταν η μοναδική κληρονόμος που όριζε εκείνος στη διαθήκη του, η 28χρονη Μεχαρίτ Κίφλε θέλησε να έχει όλες τις απαραίτητες αποδείξεις, σε περίπτωση που επιχειρήσει κάποιος να την κατηγορήσει. Είχε προβλέψει λοιπόν τις εξελίξεις και τώρα που ο γιος του Σούμπερτ την κατηγορεί ότι δολοφόνησε τον πολυεκατομμυριούχο πατέρα του, αφήνοντας τον χωρίς φαγητό και νερό, είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον εαυτό της.
Το βίντεο είναι στη διάθεση της εισαγγελίας και ο σύζυγος μου  θα ήταν σύμφωνος μ’ αυτό» δηλώνει η όμορφη κληρονόμος στη γερμανική εφημερίδα «Bild» και συνεχίζει λέγοντας ότι ο αυτός την παρότρυνε να λάβει τα μέτρα της. Θα πέσουν όλοι πάνω σου, να σου φάνε την περιουσία” της τόνισε. Το βιντεοσκοπημένο υλικό που έχει στα χέρια της είναι από τις τρεις τελευταίες μέρες της ζωής του Σούμπερτ, ο οποίος εμφανίζεται κατάκοιτος στο κρεβάτι της βίλας τους. Η Μεχαρίτ τον φροντίζει ταΐζοντας τον. Ο Hanns Peter Nerger, ο οποίος είναι νόθος γιός από μια εξωσυζυγική σχέση που είχε ο μίστερ Henninger τη δεκαετία του 1940, πήγε στα δικαστήρια την 28χρονη και δεν αναγνωρίζει την διαθήκη που άφησε ο εκατομμυριούχος πατέρας του. Μιλά για δολοφονία προκειμένου  εκείνη να πάρει την αμύθητη περιουσία και τον έλεγχο των εργοστασίων.
Ο Bruno Σούμπερτ ο οποίος ίδρυσε την οικογενειακή ζυθοποιία πριν από 50 χρόνια, συγκλόνισε την υψηλή κοινωνία της Φρανκφούρτης, όταν χώρισε την σύζυγο του και παντρεύτηκε την κατά 62 χρόνια μικρότερή του, Meharit Kifle τον Αύγουστο του 2009. Τώρα οι Γερμανοί εισαγγελείς διερευνούν τους ισχυρισμούς του νόθου γιου αλλά και του προσωπικού του νοσοκομείου για την κατάσταση στην οποία ήταν η ηλικιωμένος όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι δικηγόροι της μεχαρίτ αρνούνται  έντονα τις κατηγορίες περί δολοφονίας ενώ ο 70χρονος γιος εμφανίζεται σίγουρος ότι άλλαξε η διαθήκη του πατέρα του παρά την θέληση του.
Η αμύθητη περιουσία του Μπρούνο Σούμπερτ χτίστηκε πάνω στο όνομα της σημαντικότερης, ίσως επιχείρησης στην μεταπολεμική Δυτική Γερμανία. Το μικρό εργοστάσιο της ζυθοποιίας στην Φρανκφούρτη, γρήγορα εξελίχθηκε σε βαριά βιομηχανία παραγωγής μπύρας και επεκτάθηκε με νέα εργοστάσια σε ΗΠΑ, την Ισπανία και στην Ελλάδα το 1968.
Η οικογένεια Henninger, απόγονοι της οποίας είναι οι σούμπερτ,  είναι μια παλιά οικογένεια ευγενών από τη δυτική Βαυαρία που έφτιαχναν μπύρα από το 1790.
ΠΗΓΗ: diasimesistories.blogspot.gr/

 

Πηγή:Bild

 

SHARE