Η λίστα Λαγκάρντ φέρνει πιο κοντά Παπανδρέου-Βενιζέλο-Σε εξέλιξη η συνάντηση στην Ιπποκράτους

Η λίστα Λαγκάρντ τους φέρνει πιο κοντά. Αυτή την ώρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συναντάται με τον προκάτοχό του και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στον 60 όροφο των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι κύριοι Βενιζέλος και Παπανδρέου συζητούν για την τακτική που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ στις κρίσιμες ψηφοφορίες της ερχόμενης εβδομάδας για την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας για με σκοπό την αναζήτηση πολιτικών ευθυνών στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προτείνει την παραπομπή των κυρίων Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου, όπως επίσης και το ΚΚΕ, ενώ Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή ζητούν και την παραπομπή του κ. Παπανδρέου από κοινού με τον πρώην πρωθυπουργό Λ.Παπαδήμο, ενδεχόμενο στο οποίο δεν είναι αντίθετο το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Στη σημερινή συνάντησή τους, ο νυν και ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το τι ήξεραν και τι δεν ήξεραν για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αλλά και να συντονίσουν τα βήματά τους σε μια υπόθεση που προκαλεί κρίση στο πολιτικό σύστημα.

SHARE