Η απάντηση των Anonymous στο FBI

 

Λίγες ώρες μετά την είδηση της Huffigton Post που έκανε το γύρο του κόσμου για τη σύλληψη της ηγεσίας των Anonymous,  έφτασε η απάντηση…

Όπως αναφέρει ο ακτιβιστής Gregg Housh “καμία σύλληψη δεν μπορεί να εξουδετερώσει μια οργάνωση η οποία δεν έχει ηγεσία. Αν είχαμε ηγεσία δεν θα μπορούσε άλλωστε να επιτευχθεί καμία επιχείρηση όπως αυτή της OpLastResort”.

“Για τους λόγους αυτούς είναι γελοίο να λέμε ότι η ηγεσία των Anonymous έχει διαλυθεί” και προσθέτει “Οι τελευταίες δηλώσεις του FBI δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να εξαγριώνουν περισσότερο κόσμο και να εντάσσεται στους Anonymous”.

Παρά την αντίθετη εκτίμηση του FBI, οι Anonymous έχουν προχωρήσει και πρόσφατα σε σημαντικές επιθέσεις, με τελευταία αυτή του Ιουλίου όταν και δημοσιοποίησαν στοιχεία από την αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτων Καταστάσεων (Federal Emergency Management Agency).

Ακόμα κι εκείνοι, εξάλλου, που συνδέονται προσωπικώς με άτομα που συνελήφθησαν από τις Αρχές δηλώνουν πως δεν έχουν φοβηθεί, απλώς έχουν γίνει πιο προσεκτικοί και γι’ αυτό πιο αποτελεσματικοί.

Σε πείσμα των ισχυρισμών του FBI, το στρατόπεδο των Anonymous απάντησε με σειρά από κυρίως ειρωνικές αναρτήσεις στο Twitter (μέσω λογαριασμών όπως οι: @OpLastResort, @YourAnonNews και @AnonyOps).

SHARE