Η Ντόρα “τά’ ριξε χοντρά” στην τρόικα

 

Την πολιτική της τρόικας στην Ελλάδα επέκρινε η Ντ. Μπακογιάννη κατά την ακρόαση αντιπροσωπείας της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας του Καταναλωτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και την Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής.

Η αντιπροσωπεία της Ε.Ε. ενημέρωσε τις επιτροπές για νομοθετικές προτάσεις που έχει καταθέσει στους τομείς της αρμοδιότητάς της.

Η βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε στα μέλη της αντιπροσωπείας ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται δεν απέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, καθώς οδηγεί τους πολίτες στα όρια τους.

«Χρειάζεται μια διαφορετική λογική, δεν μπορείτε να μας πιέζετε μέχρι τελικής πτώσεως και να επιμένετε σε μια φορολογία που έχει οδηγήσει το λαό στην απόλυτη εξάντληση», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ντ. Μπακογιάννη επανέλαβε ότι πρέπει να μειωθεί ο φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, επισημαίνοντας πως ενώ το μέτρο έχει αποτύχει, η τρόικα επιμένει να το διατηρεί. «Εσείς στην πατρίδα σας δεν το ζείτε αλλά εδώ στην Ελλάδα άνθρωποι δεν ζεσταίνονται το χειμώνα», σημείωσε για το θέμα.

SHARE