Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ …ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! Αλέξη, καλά ξεμπερδέματα…

 

Η ανάκριση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον δημοσιογράφο του Star, Β.Γκούμα-ΒΙΝΤΕΟΜάλιστα Κυρία Ζωή …Απίστευτες ατάκες για τα κανάλια, που και αυτά της φταίνε!

Κρίμα που δεν υπάρχουν στο αρχείο ανάλογες δηλώσεις του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Χρήστου Σαρτζετάκη…

Αλέξη, καλά ξεμπερδέματα!

 

Ο διάλογος του δημοσιογράφου του STAR με την Κυρία Πρόεδρο της Βουλής

Βαγγέλης Γκούμας: Όσον αφορά το χθεσινό περιστατικό που έγινε με τον αστυνομικό, έχετε μετανιώσει; πιστεύετε ότι έχετε κάνει λάθος;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Καταρχάς έχω έρθει σε μια εκδήλωση …

Βαγγέλης Γκούμας: Κάποιοι αστυνομικοί θεωρούν ότι θίξατε έναν Έλληνα αξιωματικό…

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εσείς ποιος είστε;

Βαγγέλης Γκούμας: Δημοσιογράφος είμαι…

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πως λέγεστε;

Βαγγέλης Γκούμας: Γκούμας λέγομαι …

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αυτό το οποίο κάνετε είναι σωστό;

Βαγγέλης Γκούμας: Να σας ρωτήσω για το τι λέει ο κόσμος….;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είμαι σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη, αν θέλετε κάποια δήλωση, μπορείτε να την ζητήσετε …Αυτή τη στιγμή, το ότι με εμποδίζετε να προσέλθω στην εκδήλωση είναι παραβίαση των δικών σας υποχρεώσεων  ….

Βαγγέλης Γκούμας: Δεν μπορούμε να ρωτήσουμε, ως δημοσιογράφοι γι’ αυτό το περιστατικό …;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Από ποιο μέσο είστε;

Βαγγέλης Γκούμας: Από το Star …

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα φροντίσετε να αποκαταστήσετε την πραγματικότητα για όλη την παραπληροφόρηση, που ο τηλεοπτικός σας σταθμός έχει μεταδώσει και εν συνεχεία θα απευθύνετε ερωτήσεις  …

Βαγγέλης Γκούμας: Μπορείτε να μας πείτε για το συγκεκριμένο περιστατικό; αφήστε αυτά που λέτε για το Star… Για το συγκεκριμένο περιστατικό, αν έχετε την καλοσύνη να μας πείτε δυο λόγια..

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εάν θέλετε υπάρχει χρόνος και διαδικασία για να ζητήσετε δηλώσεις, αυτή τη στιγμή έχετε φράξει το δρόμο, δεν με αφήνετε να περάσω για μια εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη και αυτό νομίζω ότι είναι πέραν των ορίων της δική σας αρμοδιότητας. Αν οι κύριοι αστυνομικοί είναι αυτοί που σας ειδοποίησαν, διότι βλέπω ότι σας συνοδεύουν ….

Βαγγέλης Γκούμας: Μα… εσάς περιμένουν οι αστυνομικοί!!!

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όχι εμένα δεν με συνοδεύουν αστυνομικοί … Προφανώς όμως για να με αιφνιδιάζετε με αυτόν τον τρόπο και να μου φράζετε τον δρόμο και να συνοδεύεστε από αστυνομικούς…

Άλλος δημοσιογράφος: Για εσάς είναι οι αστυνομικοί …

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όχι, όχι εγώ δεν συνοδεύομαι ποτέ από αστυνομικούς και αυτή τη στιγμή έχετε φράξει τον δρόμο…

Βαγγέλης Γκούμας: Κυρία Κωνσταντοπούλου, είστε δημοκρατικός άνθρωπος που δεν φοβάστε να πείτε την άποψη σας ….

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έχετε φράξει τον δρόμο… έχω έρθει για μια διαδικασία για τον Συνήγορο του Πολίτη και εσείς με εμποδίζετε… Η συζήτηση αφορά μάλιστα την μετανάστευση και θα διαμαρτυρηθώ στην κυρία του Συνηγόρου του Πολίτη, γιατί αυτό που κάνετε είναι εκτός των ορίων

Βαγγέλης Γκούμας: Ορίστε περάστε …

Όπως και έγινε, η κα Κωνσταντοπούλου μπήκε στην εκδήλωση, χωρίς να δώσει απαντήσεις, και συνέχισε την επίθεση στους δημοσιογράφους.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άργησα γιατί … εμποδιζόμουν από κάποιους κυρίους και κάποιες κυρίες, που θεωρούν ότι το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι η παραπληροφόρηση και η παρεμπόδιση εκείνων, των οποίων έχουν την ευθύνη και το καθήκον να υπηρετήσουν τους θεσμούς, από το να το κάνουν»

SHARE