Η ΕΣΗΕΑ ασχολείται με τη Ραχήλ Μακρή – Δεν έχει ακόμα καταλάβει τι εστί Ραχήλ;

 

Για «νέα αήθη επίθεση» της Ραχήλ Μακρή «κατά του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας», κάνει λόγο η ΕΣΗΕΑ με αφορμή το σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη σχέση των δημοσιογράφων με την προηγούμενη κυβέρνηση.

 «Μετά τις αγωγές και τις μηνύσεις, που οδήγησαν δημοσιογράφους στα αστυνομικά τμήματα, η κυρία Ραχήλ Μακρή προχώρησε σήμερα σε νέα αήθη επίθεση συνολικά κατά του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας, επισημαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως “όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση”. Η βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, η οποία έχει συνεχή παρουσία στα τηλεοπτικά κανάλια και στα ραδιόφωνα, εξήγησε, μάλιστα, πως όλοι οι δημοσιογράφοι είναι υπάλληλοι και πως αυτό έχει αποδειχτεί γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, “πληρώνεστε από επιχειρηματίες”», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε σχετική ανακοίνωση και καλεί την Ραχήλ Μακρή «να αποδείξει άμεσα τα λεγόμενα της, αλλιώς θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κοινός συκοφάντης.

«Ο δημοσιογραφικός κλάδος δεν θα ανεχτεί προσβολές και σπίλωση της τιμής του και μάλιστα από μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, τα οποία καλύπτονται πίσω από την ασυλία τους. Οι δημοσιογράφοι της χώρας θα συνεχίσουν να κάνουν σωστά και ευσυνείδητα τη δουλειά τους και δεν θα δεχθούν ύβρεις και προσβολές που στόχο έχουν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας», σημειώνει η ΕΣΗΕΑ.

SHARE