Η Έλενα Ριμπολόβλεφ στέλνει τον μεγιστάνα στα δικαστήρια – “Ξοδεύει σαν μεθυσμένος”

Το μυθικό ποσό των έξι δισεκατομμυρίων δολαρίων διεκδικεί από τον «βασιλιά των λιπασμάτων» Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ η σύζυγός του Ελενα

Η πρώην γυναίκα του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ  Έλενα, τον πήγε στα δικαστήρια επειδή ξοδεύει σαν… μεθυσμένος αγοράζοντας βίλες και τον Σκορπιό.

Πριν από λίγο καιρό ο Ρώσος ολιγάρχης αγόρασε η βίλα του Will Smith έναντι του ποσού των 20 εκατ. δολαρίων, δύο ελληνικά νησιά (Σκορπιό και το μικρό νησάκι Τσοκάρι) έναντι 156 εκατ. δολαρίων, αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα της Μονακό.

Τώρα η πρώην σύζυγος του, Έλενα, τον μηνύει επειδή προχώρησε σ’ αυτές τις αγορές, αφού θεωρεί ότι αγοράζει βίλες και νησιά στο όνομα των παιδιών τους για να προστατέψει τα χρήματά του από τις διεκδικήσεις της, αναφέρει η Daily News.

Ο 43χρονος Ριμπολόβλεφ είναι, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», ο 79ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και μάλλον όχι για πολύ ακόμα, αφού η σύζυγός του, Ελενα, διεκδικεί το μυθικό ποσό των έξι δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το ποσό αντιστοιχεί στη μισή περιουσία του Ρώσου μεγιστάνα (12 δισεκατομμύρια δολάρια), την οποία απέκτησε ενώ ήταν παντρεμένος με την επί 23 χρόνια σύζυγό του, την οποία γνώρισε όταν ήταν και οι δύο φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Περμ.

SHARE