Ζημιές στο ζεύγος Γκερέκου – Τόλη Βοσκόπουλου – Έχασε σπίτι και 83.000 ευρώ η Άντζελα

 

Αποτέλεσμα εικόνας για γκερεκου βοσκοπουλος

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ESPRESSO, η πρώην βουλευτής και υπουργός Άντζελα Γκερέκου είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμό για την αγορά σπιτιού στο Ψυχικό από τον Δήμο Δημητσάνας και την Κοινότητα Ζάτουνας και είχε καταβάλει το ποσό το 1/10 της αξίας για να συμμετάσχει.

Ωστόσο άγνωστο γιατί δεν προχώρησε στην αγορά παρά το γεγονός ότι κέρδισε τον διαγωνισμό. Δεν κατέβαλε ως όφειλε το ποσό που έπρεπε να καταβάλει μέσα  σε 30 μέρες, όπως προβλέπει ο νόμος, δεν κατέβαλε στη συνέχεια τα χρήματα ούτε μετά από 14 μήνες και έτσι η υπόθεση κινήθηκε δικαστικά.

Αν και η ίδια προσπάθησε να πάρει πίσω τα χρήματα της προκαταβολής που κατέβαλε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό για το σπίτι η απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας ήταν σε βάρος της.

Έτσι η Άντζελα Γκερέκου έχασε το ποσό των 83.000 ευρώ και φυσικά και το σπίτι.

Την ίδια ώρα όμως όμως συνεχίζονται τα προβλήματα του  Τόλη Βοσκόπουλου.

Σαν να μην έφταναν τα χρέη προς την εφορία που έχουν μπλοκάρει κάθε λογαριασμό του,  ήρθε η απόφαση του πρωτοδικείου της Αθήνας που δέχθηκε την αγωγή της διαχειρίστριας της πολυκατοικίας όπου διατηρεί τρία διαμερίσματα. Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν έχει καταβάλει το ποσό των 9.000 ευρώ για κοινόχρηστα από το έτος 2009.

SHARE