Ερωτική περιπέτεια Χίλαρι Κλίντον με Γιόκο Όνο!

 

Σάλος από τις  δηλώσεις της χήρας του Τζον Λένον, Γιόκο Όνο, η οποία είπε στους δημοσιογράφους ότι στις αρχές του 1970 γνωρίστηκε στη Νέα Υόρκη με την… Χίλαρι Κλίντον και είχαν μια… ερωτική περιπετειούλα!

Αυτό η Όνο το αποκάλυψε στους δημοσιογράφους όταν την ρώτησαν για την υποψηφιότητα της Κλίντον και την πιθανότητα να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η Γιόκο Όνο, που βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσει μια έκθεσή της στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, κοίταξε έκπληκτη τους ρεπόρτερς παραδεχόμενη ότι όχι μόνο έχει συναντήσει πολλές φορές την πρώην Πρώτη Κυρία στο παρελθόν σε διαδηλώσεις κατά του Πολέμου του Βιετνάμ στη δεκαετία του ’70, αλλά ότι είχαν και μια… πιο στενή σχέση!

Μάλιστα η Όνο χαμογελώντας τόνισε ότι η εκλογή της θα ήταν μεγάλο επίτευγμα για την κοινότητα δικαιωμάτων των γκέι, λεσβιών, μπαϊσέξουαλ και τρανσέξουαλ στην Αμερική.

«Συναντηθήκαμε πολλές φορές κατά τις διαδηλώσεις και ήρθαμε πολύ κοντά. Μοιραστήκαμε αρκετές από τις αρχές μας για σεξουαλική ισότητα και μάχη κατά της πατριαρχικής κοινωνίας στην οποία μεγαλώσαμε. Εϊχαμε μια ερωτική περιπετειούλα όταν ζούσα με τον Τζον Λένον στο Μανχάταν και η Χίλαρι σπούδαζε στο Γέιλ, αλλά μετά χάσαμε επαφή. Είναι εκπληκτικό το πόσο καλά πάνε τα πράγματα για εκείνη και εύχομαι τα καλύτερα για την εκστρατεία της», ανέφερε κατά τη συνέντευξη Τύπου.

SHARE