«Ερρίκος Ντυνάν»: Υπεγράφη η συμφωνία με υπουργείο Υγείας και Πειραιώς

Την υπογραφή τριμερούς συμφωνίας – πλαίσιο (Memorandum of Understanding) με την Τράπεζα Πειραιώς και το υπουργείο Υγείας για την αναγέννηση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» ανακοίνωσε το μη-κερδοσκοπικό Κοινωφελές Ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν» Ν.Π.Ι.Δ.

«Είναι ιστορική η στιγμή για την περαιτέρω πορεία τόσο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όσο και του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Ερρίκος Ντυνάν”», δήλωσε ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του «Ερρίκος Ντυνάν», καθηγητής Γρηγόριος Φιλ. Κωσταράς, ενώ ευχαρίστησε τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη «για τη βούληση την οποία ως Δημόσιο επέδειξε, προκειμένου να λυθεί το χρονίζον πρόβλημα του Κοινωφελούς Ιδρύματος “Ερρίκος Ντυνάν”».

«Η πρώτη ενέργεια, βεβαίως, που πρέπει να γίνει είναι να απελευθερωθούν χρήματα από την πιστώτρια τράπεζα για να πληρωθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται. Αλλά, χάρις στην κατανόηση και την αποφασιστικότητα του κ. υπουργού, νομίζω ότι είναι η απαρχή της σωτηρίας…», δήλωσε ο κ. Κωσταράς μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας και την υπογραφή της τριμερούς συμφωνίας.

SHARE