Εργολαβικά έχει αναλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λάκης Λαζόπουλος; Παλαιότερα είχε την…Δήμητρα Λιάνη…

 

Ένα είναι το κόμμα για τον …”Αριστοφάνη” Λάκη Λαζόπουλο: Ο ΣΥΡΙΖΑ! (Σ.Σ. Παλαιότερα, μία ήταν η σωστή: Η φίλη του η Δήμητρα Λιάνη Παππανδρέου, μέχρι που ….έχασε την εξουσία και βρέοθηκε στο στόχαστρο του πράγματι ταλαντούχου ηθοποιού).

Κατά τον Λαζόπουλο λοιπόν, που απόψε πήρε ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ για να εκπέμψει η εκπομπή του, “ο Σταύρος Θεοδωράκης γεννήθηκε στο εργαστήριο της διαπλοκής. Το «Ποτάμι» πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ και εκβάλλει στη ΝΔ”. (Σ.Σ. Ενοχλεί τον κ.Λάκη το Ποτάμι, γιατί τσιμπάει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ…)
Είπε επίσης πως η Χρυσή Αυγή είναι δημιούργημα κατασκευασμένων εταιρειών (εννοεί δημοσκοπήσεων;) που μάλλον δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό το θλιβερό πολιτικό φαινόμενο, μάλλον οι «κατασκευασμένες εταιρείες» – που είναι εξαρτημένες από το καθεστώς – το τσιμπάνε προς τα κάτω. (Σ.Σ. θα ήθελε ο Λάκης να το τσιμπάνε προς τα πάνω;)
Είναι οι ίδιες εταιρείες, που, όπως είπε,  βγάζουν, “παρά τα τόσα αίσχη και την καταδυνάστευση των πολιτών, πρώτο κόμμα (με μια μονάδα διαφορά, από τον ΣΥΡΙΖΑ) την ΝΔ”.

 

SHARE