Επίθεση Δ.Κοντομηνά στον Δ.Μελισσανίδη – Βαρειές κατηγορίες από τον Alpha

 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς εξαπέλυσε απόψε  σκληρή επίθεση προς τον επιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη, μέσω του Alpha T.V με αφορμή την υπόθεση Σταυρίδη και την αποπομπή του από το ΤΑΙΠΕΔ.

Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑLPHA, το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνα, τέθηκε σειρά ερωτημάτων που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του εφοπλιστή. Μεταξύ των άλλων ανέφερε:

Πώς είναι δυνατόν να φωτογραφίζεται ο κ. Δ. Μελισσανίδης με τον υπουργό Οικονομικών και τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ την ημέρα της υπογραφής της συμφωνίας, τη στιγμή ο μέτοχος του ΟΠΑΠ, είναι ο γιός του Γιώργος Μελισσανίδης.

Επίσης στο δελτίο του ALPHA έγιναν κι άλλα σχόλια που έχουν να κάνουν με τις φορολογικές εκκρεμότητες του κ. Μελισσανίδη.
Ειδικότερα τέθηκαν ερωτήματα, σχετικά και με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Μελισσανίδη να δέχεται ευνοϊκές ρυθμίσεις για την αποπληρωμή χρεών, πολλών εκατομμυρίων ευρώ, προς το ελληνικό δημόσιο. Πώς την ώρα που χρεωστάει εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο, μπορεί να αγοράζει και έναν δημόσιο οργανισμό;

SHARE