Εξωσωματική – “Μητέρα”: Έκπτωση 20% στα ζευγάρια που θα πάνε να ενημερωθούν

 

Έκπτωση 20% για έναν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ θα λάβουν όλα τα ζευγάρια που θα παραβρεθούν στην αίθουσα «Ν. Λούρος» στο ΜΗΤΕΡΑ την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, από τις 10 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της διημερίδας με θέμα «Πρωτοπορία στην εξωσωματική» που διοργανώνει η Μονάδα IVF.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου, τα ζευγάρια που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να τηλεφωνούν από τις 08.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα (Δευτέρα 10/03 έως Παρασκευή 14/03) και έως τις 15.00 το μεσημέρι (Σάββατο 15/03) στα τηλέφωνα 210-686.98.27 έως 30. Η προσφορά για την έκπτωση μπορεί να αξιοποιηθεί μέχρι τις 31/12/2014.

Η ενημέρωση του κοινού την Κυριακή 16 Μαρτίου έχει ως στόχο να δοθεί ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου στα ζευγάρια που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον κόσμο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής ή και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τη θεραπεία στην οποία υποβάλλονται.

Το Σάββατο 15 Μαρτίου θα παρουσιαστούν όλες οι νεότερες και μελλοντικές εξελίξεις και καινοτομίες στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή από διακεκριμένους επιστήμονες, τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Στην ημερίδα θα παραβρεθούν, μεταξύ άλλων προσκεκλημένων, ο Dr. Alan Thornhill, κλινικός εμβρυολόγος με 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ομότιμος Καθηγητής Αναπαραγωγικής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο του Kent  και μέλος της Δημόσιας Αρχής Ελέγχου των Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής της Βρετανίας (HFEA).

Στην ημερίδα είναι επίσης καλεσμένος ομιλητής ο Dr Ramesan Navaratnarajah, Μαιευτήρας Γυναικολόγος, Διευθυντής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου Barts & Royal London Hospital. Ο Dr Navaratnarajah είναι ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση  και έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην έρευνα για την υπογονιμότητα και την αναπαραγωγική ενδοκρινολογία με επιπλέον μελέτες που αφορούν στη λαπαροσκοπική αντιμετώπιση της υπογόνιμης γυναίκας.

SHARE