Ενισχύουν τα μπλόκα οι αγρότες – Κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων

Στις θέσεις τους παραμένουν και σήμερα οι Έλληνες αγρότες, ενώ ολοένα και περισσότεροι συνάδελφοί τους ενισχύουν τις δυνάμεις στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε διάφορα κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να δημιουργείται κανένα πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων.

Στο Νομό Ημαθίας, το μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο της Κουλούρας, στην Εγνατία οδό, ενισχύεται διαρκώς με αγρότες από Πέλλα και Πιερία και όπως μας τόνισε ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, Κώστας Λιολιόπουλος, σήμερα θα διανεμηθεί στους διερχόμενους κομπόστα και φυλλάδιο με τα αιτήματά τους, έτσι ώστε “να μάθει ο κόσμος ότι τα αιτήματά μας είναι δίκαια”.

Στον κόμβο της Νίκαιας, στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, παραμένουν οι Θεσσαλοί αγρότες και μετά τις 12 το μεσημέρι, πρόκειται να γίνει σύσκεψη στον Πλατύκαμπο. Ενισχύουν τις δυνάμεις στα μπλόκα που έχουν στήσει με τα τρακτέρ τους, σε κεντρικές πλατείες των χωριών και σε κομβικά σημεία των επαρχιακών οδών και οι Σερραίοι αγρότες,.

Μπλόκα υπάρχουν στόν οδικό άξονα Νέας Ζίχνης – Αμφίπολης, στην διασταύρωση του Δραβίσκου, στη διασταύρωση Μεσοράχης και στον κόμβο των Κερδυλλίων, επί της Εθνικής οδού Σερρών Καβάλας.Τρακτέρ έχουν παραταχθεί στις κεντρικές πλατείες των χωριών του νομού Σερρών. Το απόγευμα όλοι μαζί πρόκειται να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσουν για τις κινήσεις τους.

Σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη, οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στην είσοδο της Χρυσούπολης στην περιοχή Νέστου, στην εθνική οδό Δράμας-Καβάλας στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λυδίας, στη Μαυρολέκη και στη διασταύρωση Κοκινογείων, τηρώντας στάση αναμονής. Ανάλογο είναι και το κλίμα σε Έβρο και Ροδόπη.

SHARE