Εισπράκτωρ συγχαρητηρίων στις Βρυξέλλες ο Α.Σαμαράς – Ύμνοι Γιούνκερ για κυβέρνηση και Στουρνάρα

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Ευρωπαίοι ηγέτες σε ολιγόλεπτες συναντήσεις που είχαν με τον Πρωθυπουργό του έδωσαν συγχαρητήρια για την οικονομία και τις επιδόσεις της Ελληνικής Προεδρίας. Η πορεία της ελληνικής οικονομίας βρέθηκε στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι και τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας, με τον Ευρωπαίο κεντρικό τραπεζίτη να δίνει συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό τόσο για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την τρόικα και τις επιδόσεις στην οικονομία, όσο και για την αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Προεδρίας, με αποκορύφωμα τη συμφωνία για την ευρωπαϊκή τραπεζική ενοποίηση.

 

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

“Δεν γνωρίζω της λεπτομέρειες της συμφωνία με την Tρόικα, παρακολουθώ την ελληνική υπόθεση εδώ και τέσσερα χρόνια και είμαι εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις της ελληνικής κυβέρνησης και του Έλληνα υπουργού Οικονομικών”, ανέφερε ο υποψήφιος του ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκού Κόμματος) Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε αποκλειστική του συνέντευξη στο Mega. “Είμαι εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις των Ελλήνων”, τόνισε.

“Ήμουν παρόν στην Σύνοδο του Νοεμβρίου του 2012 και τώρα πρέπει να ολοκληρωθεί ότι αποφασίσαμε τότε. Είναι σαφές”

SHARE