Εθνική Ελλάδας: Ποιός ξένος υποψήφιος προπονητής βρίσκεται στην Ελλάδα για επαφές με την ΕΠΟ…

Ο Μάρτιν Γιολ δείχνει θετικός να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος (όπως μεταδίδει ο NovaSport FM), όμως θα πρέπει να ρίξει τις ετήσιες αποδοχές του για να έχει πιθανότητες να προχωρήσει η υπόθεση. Το κασέ του πρώην προπονητή του Γιώργου Καραγκούνη πλησιάζει το 1 εκατ. ευρώ, την ώρα που η ΕΠΟ είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι 700.000 ευρώ τον χρόνο συν 250.000 ευρώ μπόνους πρόκρισης στο Euro της Γαλλίας.

O Γιολ βρίσκεται στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές και πιθανότατα να τις συνδυάσει, κλείνοντας ραντεβού με την ΕΠΟ.

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι ο Μάρκο Ταρντέλι παραμένει στο προσκήνιο και ψηλά στη λίστα των υποψήφιων για να αντικαταστήσουν τον Φερνάντο Σάντος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο 59χρονος Ιταλός τεχνικός έχει μιλήσει με στελέχη της ομοσπονδίας και σαφέστατα είναι μια πιο προσιτή λύση όσον αφορά το οικονομικό σκέλος. Οι απαιτήσεις του πρώην συνεργάτη του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην Εθνική Ιρλανδίας φτάνουν περίπου τις 800.000 ευρώ ετησίως, οπότε η διαφορά στις πάγιες αποδοχές μπορεί να καλυφθεί.

Πρόταση για τον Λουίς Φερναντές

Στα γραφεία της ΕΠΟ ήρθε ακόμα μια πρόταση από μάνατζερ για ξένο προπονητή. Ο λόγος για τον Λουίς Φερναντές, ο οποίος ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο 54χρονος Γάλλος τεχνικός που είναι γεννημένος στην Ισπανία έχει να εργαστεί από το 2011. Η τελευταία του θητεία ήταν τη διετία 2010-2011 στην Εθνική Ισραήλ, την οποία η Ελλάδα αντιμετώπισε στα προκριματικά του Euro 2012.

SHARE