Εδώ Μαζί με περισσότερους από 35.000 πολίτες – Η Coca-Cola Τρία Έψιλον φροντίζει για το σχολείο που θέλουμε στη Θεσσαλονίκη

Δημιουργούμε

Περισσότεροι από 35.000 πολίτες τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετείχαν στην ψηφοφορία του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της CocaCola Τρία Έψιλον «Το Σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου», ψηφίζοντας το σχολείο της επιλογής τους, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος www.tosxoleiopoutheleis.gr και σε κεντρικά σημεία στους συμμετέχοντες δήμους και στη Χαλκιδική.

Για πρώτη φορά στα 3 χρόνια υλοποίησης του προγράμματος, η συμμετοχή του κόσμου στην ψηφοφορία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αναδεικνύοντας 2 νικητήρια σχολεία με πολύ μικρή διαφορά ψήφων μεταξύ τους. Η CocaCola Τρία Έψιλον ανταποκρινόμενη σε αυτό το εντυπωσιακό κάλεσμα του κόσμου, ανέλαβε τη δέσμευση να σταθεί στο πλευρό τους, αποφασίζοντας να επιχορηγήσει επισκευαστικές εργασίες και στα δύο σχολεία, βελτιώνοντας το σχολικό περιβάλλον για ακόμη περισσότερους μαθητές.

Η εταιρεία προχωρά άμεσα στις επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες που χρειάζονται ώστε το69ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και το 5ο Νηπιαγωγείο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας να παραδοθούν σε μαθητές και δασκάλους, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ανανεωμένα, δημιουργώντας ένας ευχάριστο, φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον για όλους.

Μέσα από την βελτίωση του μαθησιακού περιβάλλοντος και την δημιουργία φιλικών και ασφαλών χώρων διδασκαλίας, η CocaCola Τρία Έψιλον έχει την ευκαιρία να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, στην οποία δραστηριοποιείται από το 1971. Από το 2012, βρίσκεται στο πλευρό μαθητών και γονέων παρέχοντας ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα τους, λειτουργώντας πάντα με ιδιαίτερη ευαισθησία και διακριτικότητα και σεβασμό προς τη μαθητική κοινότητα. Ειδικότερα, την τελευταία διετία, συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος για περισσότερους από 2.800 μαθητές του Νομού Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας επισκευαστικές και βελτιωτικές εργασίες σε 8 σχολεία της περιοχής.

 

Η κα Γεωργία Λασανιάνου, Διευθύντρια Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων της CocaCola Τρία Έψιλον δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 35.726 συμπολίτες που στάθηκαν δίπλα μας αγκαλιάζοντας αυτή την πρωτοβουλία δίνοντας μας ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και πάθος να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Η φετινή ψηφοφορία επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς το 69ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και το 5ο Νηπιαγωγείο-3ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας συγκέντρωσαν σχεδόν ίδιο αριθμό ψήφων. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να ενισχύσουμε και τα 2 σχολεία. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και τα υπόλοιπα σχολεία που έλαβαν μέρος στη ψηφοφορία και τις αρμόδιες Τοπικές Αρχές που με συγκινητικό ενδιαφέρον ενίσχυσαν το πρόγραμμα».

 

Λίγα λόγια για την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στην ελληνική αγορά, υποστηρίζει άμεσα και έμμεσα 30.000 θέσεις εργασίας και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, ο έτοιμος προς πόση καφές illycafe και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις καινοτόμες σειρές χυμών Amita και Frulite, το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ και τα snacks TSAKIRIS. Επιπλέον, σε συνεργασία και με άλλες εταιρείες, διανέμει τα mixers Tuborg και τα ενεργειακά ποτά Monster.

Το σχολείο που θέλεις είναι στο  χέρι σου logo

SHARE