ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ: Συνέδριο για το νέο πρότυπο επιχειρηματικότητας στο ΕΒΕΑ

 

Με πληθώρα διακεκριμένων ομιλητών από τον επιχειρηματικό και πολιτικλό κόσμο διεξάγεται σήμερα στο ΕΒΕΑ  το στρατηγικό συνέδριο ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 2014  που οργανώνει η  Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ), σε συνεργασία με την Boussias Communications

Το Συνέδριο πραγματεύεται το νέο πρότυπο επιχειρηματικότητας, με γνώμονα την εξωστρέφεια την ενεργειακή επάρκεια και την καινοτομία, που θα βασίζεται σε μοντέρνες υποδομές και διαφανείς σχέσεις με την αγορά.

Επιχειρηματικότητα, με δυναμική τέτοια ώστε να συγκρατήσει τα ταλέντα στην χώρα και να προσελκύσει τη υγιή, διαφανή χρηματοδότηση και επένδυση.

Για το νέο αυτό πρότυπο παρουσιάζει και συζητά με το κοινό ένα μείγμα ομιλητών από την πολιτική και επιχειρηματική ζωή της Ευρώπης και της χώρας, όπως μεταξύ άλλων οι: Henri Malosse President of the European Economic and Social Committee και ο κ. Μ. Σχοινάς, Επικεφαλής του Γραφείου Αθηνών της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Χρηματοδοτικών Υποθέσεων (Γ.Δ. ECFIN) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Αντ/δρος της κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών κ Ε. Βενιζέλος, ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ Κ. Χατζηδάκης, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκης, η Υπουργός Τουρισμού Ο. Κεφαλογιάννη, ο Υπουργός Ενέργειας κ Μ. Μανιάτης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ Χ. Σταϊκούρας.

Από τον επιχειρηματικό κόσμο, μεταξύ άλλων,  η κα Ν. Τζάκου, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, ο επικεφαλής του Διαμεσολαβητή του Επενδυτή, πρώην Invest in Greece, κ. Χάρης Αμιλίδης, ο κ Μ. Κυριάκου, Πρόεδρος & ΔΣ της KPMG, η κα Ν. Κάτσου Αντιπρόεδρος της Pharmathen, ο κ. Πηλίτσης Διευθύνων Σύμβουλος της Piraeus Equity Advisors, ο κ Sanchez Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Corallia, ο κ Γ.Βασιλαράς Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής Ομιλου Goody’s.

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση απ’ τις ΔΕΚΟ της χώρας, που με τις αναγκαίες υποδομές συμβάλουν στην ανάπτυξη. Μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο κ Α. Ζερβός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, ο κ. Κ. Ξιφαράς ΔΣ της ΔΕΣΦΑ, ο κ. Κ. Μελαχροινός Πρόεδρος & ΔΣ των ΕΛΤΑ ο κ Β. Χαλκιάς ΔΣ της εταιρίας Αττικές Διαδρομές και ο κ.  Χρ. Χατζάκος Γεν. Διευθυντής του ΟΛΠ.

SHARE