ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον οι αποφάσεις – Δήλωση Ν. Μηταράκη

Η προσφορά πρέπει να ανταποκρίνεται στην αξία της παραχώρησης, τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότης Μηταράκης, ερωτηθείς για το Ελληνικό και κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις στελεχών της αντιπολίτευση, ξεκαθαρίζοντας ότι οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα το συμφέρον του δημοσίου.

Η  δήλωση του κ. Μηταράκη: 

«Μετά από σχεδόν 15 χρόνια αδράνειας είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι υπάρχει αξιόλογη τεχνική προσφορά για το Ελληνικό. Προσφορά που οδηγεί σε μια σημαντικότατη επένδυση με χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας καθώς και στη δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα Μητροπολιτικά πάρκα στον κόσμο.

Όμως, για να είμαστε  ξεκάθαροι, από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι η προσφορά πρέπει να ανταποκρίνεται στην αξία της παραχώρησης. Και με αυτόν τον γνώμονα – το συμφέρον του δημοσίου – θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Αναφορικά με την αντιπολίτευση και τις βεβιασμένες εκτιμήσεις της, είναι γνωστό ότι είναι απέναντι σε κάθε επένδυση και σε κάθε προσπάθεια αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, ανεξάρτητα από το ύψος των προσφορών και των ωφελειών.»

SHARE