ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Η κυβέρνηση λέει πως θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της, να το κάνει και ο επενδυτής – Η ανακοίνωση της Lamda

Θέμα εμπιστοσύνης με το ελληνικό δημόσιο θέτει η Lamda Development

Από την Ελληνική Πολιτεία θα τηρηθούν όλες οι συμβατικές δεσμεύσεις ως προς την επένδυση του Ελληνικού, διαβεβαιώνει η κυβέρνηση, διά κυβερνητικών πηγών, που σημειώνουν παράλληλα ότι «αυτονόητη προϋπόθεση είναι η τήρηση από τον επενδυτή των δικών του δεσμεύσεων».

«Η Ελληνική Κυβέρνηση διαβεβαιώνει, ότι θα τηρηθούν από την Ελληνική Πολιτεία όλες οι συμβατικές δεσμεύσεις της ως προς την επένδυση του Ελληνικού.

Αυτονόητη προϋπόθεση είναι η τήρηση από τον επενδυτή των δικών του δεσμεύσεων.

Ο επενδυτής γνωρίζει απολύτως, ότι βρισκόμαστε στο στάδιο έγκρισης του ΣΟΑ και της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Σε αυτό το στάδιο οι επιμέρους υπηρεσίες του κράτους εκφράζουν απόψεις και γνωμοδοτήσεις, οι οποίες θα συνεκτιμηθούν συνολικά στο προς έκδοση προεδρικό διάταγμα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο 4062/2012.

Κατά την διαδικασία αυτή απαιτείται η συνεργασία των μερών, ώστε να εξειδικευτούν οι επιμέρους παράμετροι και να οδηγηθούμε σε μία σύννομη χωροθέτηση, η οποία θα τύχει και της έγκρισης του ΣτΕ.

Καλούμε, λοιπόν, τον επενδυτή σε καλόπιστη συνεργασία, που όπως έχει αποδειχθεί είναι η μόνη μέθοδος για την επίλυση όλων των προβλημάτων».

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Στον αέρα η επένδυση – Ανακοίνωση της Lamda Development “καμπανάκι” στην κυβέρνηση

 

 

SHARE