ΔΝΤ: Έκτακτη συνεδρίαση για την Ελλάδα – Κρίσιμη συνάντηση Λαγκάρντ – Ντράγκι

(FILE) The president of the European Central Bank (ECB) Mario Draghi (L) speaks to International Monetary Fund (IMF) managing director Christine Lagarde (R) at the European Union Economic and Financial Affairs Council (ECOFIN) meeting in Nicosia, Cyprus, 14 September 2012.  ANSA /KATIA CHRISTODOULOU
(FILE) The president of the European Central Bank (ECB) Mario Draghi (L) speaks to International Monetary Fund (IMF) managing director Christine Lagarde (R) at the European Union Economic and Financial Affairs Council (ECOFIN) meeting in Nicosia, Cyprus, 14 September 2012. ANSA /KATIA CHRISTODOULOU

Συνεδριάζει απόψε το βράδι το ΔΝΤ με βασικό του θέμα την κατάσταση στην ελληνική οικονομία. Τα στελέχη του ταμείου θα ενημερωθούν από τον Πολ Τόμσεν, για όσα συνέβησαν στην περιπετειώδη συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα και για όσα συζητούνται στις διαπραγματεύσεις των Βρυξελλών.

Στην Ουάσινγκτον βρίσκεται σήμερα και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι ο οποίος πιθανόν να έχει επαφές με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί η πορεία των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, το ζήτημα αύξησης του ορίου έκδοσης των έντοκων γραμματίων και η επιθυμία του ΔΝΤ να απεμπλακεί μεσοπρόθεσμα από το ελληνικό πρόγραμμα.

 

 

SHARE