Δ. Παπαδημούλης: Προτείνει συνεννόηση Σαμαρά-Τσίπρα για το χρέος

O Κοινοβουλέυτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης πρότεινε μιλώντας στον RealFM, συνάντηση του πρωθυπουργού, με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και με αντζέντα τη διαχείριση του χρέους και την αναζήτηση κοινής πολιτικής και εθνικής συνενόησης για το ζήτημα.

“Ο κ. Σαμαράς, αντί να κατηγορεί για αντεθνική δράση και προδοσία, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ας τον καλέσει αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου και να του πει «αυτή είναι η θέση της κυβέρνησης για το χρέος, αυτή για το μνημόνιο, έλα να συζητήσουμε, παρά τις διαφορές μας, μήπως βρούμε κάποιο σημείο να συνεννοηθούμε” είπε χαρακτηριστικά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας ώστόσο πυρά κατα του πρωθυπουργού συμπληρώνοντας ότι “έχουμε το μοναδικό πρωθυπουργό από τη Μεταπολίτευση μέχρι τώρα, που αρνείται να αναγνωρίσει τη θεσμική σημασία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όχι μόνο δεν τον έχει καλέσει ποτέ για διάλογο αλλά έχει «τορπιλίσει» με την άρνησή του και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει μια συζήτηση υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας γι’ αυτά τα θέματα”.

Ο Δ. Παπαδημούλης εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στην κυβερνηση κάνοντας λόγο για “προεκλογικές κομπίνες” και «μαϊμού» έξοδο στις αγορές για να κερδηθούν ψηφαλάκια και να περάσει μετά το νέο Μνημόνιο”, ρίχνοντας εκ νέου λάδι στη φωτιά της προεκλογικής αντιπαράθεσης.

SHARE