Δ. Παπαδημούλης: Να κλειστούν σε ένα δωμάτιο μέχρι να βγει “λευκός καπνός”!

papadimoulis1Την ανάγκη συμφωνίας υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας την πρόοδο που έχει επιτευχθεί το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας στο “MEGA” ο Δημήτρης Παπαδημούλης εκτίμησε ότι η χθεσινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Merke l”πήγε καλά, καλύτερα από την προηγούμενη”.

Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα, όπως είπε, είναι “να κλειστούν σε ένα δωμάτιο τα τεχνικά κλιμάκια μέχρι να βγει λευκός καπνός”.

“Η βούληση της κυβέρνησης αλλά και το συμφέρον της ευρωζώνης είναι να υπάρξει συμφωνία το ταχύτερο δυνατό”, τόνισε και πρόσθεσε ότι το κριτήριο για την κυβέρνηση “είναι να πετύχει μια βελτίωση των όρων που παρέλαβε από την προηγούμενη κυβέρνηση”.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης επιτέθηκε παράλληλα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι “η κυβέρνηση κληρονόμησε μια τραγική κατάσταση από την πλευρά του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου και ήδη έχει πετύχει κάποιες βελτιώσεις. Κανείς δεν μιλάει πια για πρωτογενές πλεόνασμα 3% για το 2015”.

SHARE