Δ. Παπαδημούλης: «Μπαλτάκος-Κασιδιάρης μιλάνε σαν αδέλφια – Κάθαρση σε βάθος»

Την παράδοση του βίντεο που ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο βουλευτής της Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, όπου συνομιλεί με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο, τόσο στη Βουλή όσο και στη δικαιοσύνη ζητά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EpRf1-TW0K0#t=0

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

«Ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνομιλούν σαν να είναι αδέλφια, σαν να είναι κολλητοί. Ο Τ. Μπαλτάκος δίνει στοιχεία, κάνει αποκαλύψεις, αναφέρει ονόματα, αναφέρει επικοινωνίες με την Δικαιοσύνη που δεν συνάδουν με την διάκριση των εξουσιών. Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται μόνο για θέμα Μπαλτάκου. Δεν ξεπλένεται η κυβέρνηση μόνο με παραίτηση του Τ. Μπαλτάκου».

«Ζητούμε όσοι έχουν ολόκληρο το βίντεο να το δώσουν και στη Βουλή και στα κόμματα και στη Δικαιοσύνη», είπε ο Δ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να συνεχίσει η Βουλή να λειτουργεί σα να μην έγινε τίποτα, σα να είναι μία παρωνυχίδα. Να έρθουν εδώ οι Ν. Δένδιας, Χ. Αθανασίου, ο ίδιος ο Τ. Μπαλτάκος, που μπαινοβγαίνει στην αίθουσα 20 φορές την ημέρα».

«Ας έρθουν μαζί με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος αναφέρεται στο βίντεο για να συζητήσουμε θέματα Δημοκρατίας, διάκρισης τρων εξουσιών, ειλικρινούς καταπολέμησης του ναζιστικού φαινομένου», υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης και κατέληξε: «Το βίντεο δίνει απαντήσεις γιατί η Χρυσή Αυγή ήταν υπεράνω του νόμου. Είχε κολλητούς μέσα στην κυβέρνηση».

Το tweet Παπαδημούλη:

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Παπαδημούλης δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «Μπαλτάκος-Κασιδιάρης μιλάνε σαν “αδέλφια”. Να δοθεί όλο το βίντεο στην Βουλή και την Δικαιοσύνη. Κανείς υπεράνω του Νόμου. Κάθαρση σε βάθος.».

Ανάρτηση στο twitter για το ίδιο θέμα έκανε και ο Γ. Μηλιός που έγραψε:

Το ΠΑΣΟΚ φέρει ιστορική ευθύνη. Θα συνεχίσει να συνεργάζεται με Σαμαρά που στήριξε Μπαλτάκο σε όλες τις φιλο-χρυσαυγίτικες δηλώσεις του;

SHARE